Skip to content
vrouw blauw overhemd legt dingen uit

Over ons

Welkom bij Stichting SAP, dé expert op het gebied van het vaststellen van functiebeperkingen en het bevorderen van inclusie in onze samenleving. Bij ons draait alles om het creëren van gelijke kansen, ongeacht lichamelijke of mentale beperkingen. We zijn geen gewoon adviesbureau; we zijn jouw partner in het realiseren van een wereld waarin iedereen kan deelnemen, wonen en werken zoals ze dat willen.

Samen naar inclusie

jouw partner in het realiseren van gelijke kansen!

Verschil maken

Onze diagnostische aanpak is niet alleen gericht op het identificeren van beperkingen, maar ook op het vinden van oplossingen die écht het verschil maken. Van zorgarrangementen tot woningaanpassingen en reïntegratietrajecten, wij staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

Expertise

Met onze uitgebreide kennis en ervaring binnen de domeinen Zorg, Wonen, Welzijn en Werk, weten we precies hoe we jou kunnen ondersteunen. Of het nu gaat om de Wmo, Participatiewet, Wet langdurige zorg of andere regelingen, wij hebben de expertise om jou te helpen navigeren door het complexe landschap van sociale voorzieningen.

Holistische benadering

Wat ons echt onderscheidt, is onze holistische benadering. We kijken niet alleen naar de beperkingen, maar naar de hele persoon en hun unieke situatie. Met onze multidisciplinaire deskundigheid zijn we in staat om maatwerkoplossingen te bieden die écht aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Back To Top