Voor onze cliënt

U kunt op verschillende manieren als cliënt met ons te maken krijgen.

Zo verzorgen wij sociaal-medische onderzoeken, voor bijvoorbeeld uw gemeente wanneer u een beroep doet op de WMO, ontheffing nodig heeft voor uw inburgeringsexamen of een Gehandicapten Parkeer Kaart aanvraagt.

Op onze pagina Diensten kunt u terug lezen op welke manieren wij u van dienst kunnen zijn.

Onze kracht zit in onze persoonlijke benadering. Onze adviseurs zullen u, nadat zij telefonisch een afspraak met u hebben gemaakt, zonder extra kosten, thuis bezoeken. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving uw verhaal vertellen. Wanneer u bijvoorbeeld een vriend of familielid bij het bezoek aanwezig wilt laten zijn, kunt u deze op het moment dat wij u bezoeken bij u thuis uitnodigen.

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen , wanneer u vragen of opmerkingen heeft. Dit kan telefonisch, per post, per email of via ons contactformulier.

Stichting SAP
Koolpad 12 B